Despre Noi backup – Casa De la Rosa

Despre Noi backup

Hotel CASA DE LA ROSA

Casa de la Rosa este hotelul de care este imposibil să nu te îndrăgostești…încă de la prima vedere.

Hotel Casa De La Rosa a apărut din dorința de a oferi o alternativă completă și complexă a conceptului de cazare în care oaspetele să se simtă confortabil și să se poată bucura de un sejur relaxant, indiferent dacă este într-o călătorie de afaceri sau într-un city break pentru descoperirea Timișoarei.

Hotelul este poziționat într-o zonă rezidențială liniștită și îmbină perfect elementele premium cu design-ul interior plăcut, cald și primitor. Aceste elemente se regăsesc atât în spațiile comune, cât și în camere, astfel încât, oaspeții noștri să aibă o experiență unitară pe toată durata vizitei. Mai mult, prin elementele de confort și de design deosebite pe care le-am adoptat, precum și prin spațiile verzi special amenajate, ne dorim să oferim un plus de culoare vizitei oaspeților noștri în Timișoara.

Avantajul zonei este dat de timpul de transfer redus la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, respectiv 15 minute de mers cu mașina, iar zona centrală a orașului este, la rândul ei foarte accesibilă atât cu mașina, cât și cu mijloacele de transport în comun.

Toate activitățile din cadrul hotelului Casa De La Rosa sunt susținute de o echipă dedicată, oameni calzi, prietenoși, cu zâmbetul pe buze, care pun suflet zi de zi în tot ceea ce fac, implicați activ în satisfacerea nevoilor oaspeților noștri, aducând astfel un plus de valoare serviciilor oferite.

Profesionalismul echipei este rezultatul anilor de experiență în domeniu pe care fiecare membru îi are în spate. Datorită acestei experiențe putem să acționăm proactiv, să facem față provocărilor și evenimentelor neașteptate care pot apărea și, nu în ultimul rând, avem o capacitate anticipativă dezvoltată care ne permite să fim întotdeauna cu un pas înaintea nevoilor oaspeților noștri.

Dotari Camere

Aer Conditionat

Articole igiena personala

Camera Nefumatori

Led TV

Mic Dejun

Minibar (Contra Cost)

Parcare Gratuita

Seif

Uscator Par

Wi-fi Gratuit