Regulament – Casa De la Rosa

Regulament


Dragi oaspeți,
Ne dorim ca sejurul dumneavoastră în locația noastră să fie o experiență cât mai plăcută și vă rugăm să țineți cont de următoarele:

MODALITATEA DE REZERVARE
La Hotel Casa de la Rosa rezervarea camerelor se poate realiza prin intermediul site-ului sau contactand receptia hotelului la numarul de telefon 0040729797900 sau pe adresa de e-mail office@hotelcasadelarosa.ro.

CONFIRMAREA REZERVARILOR
Confirmarea unei rezervari individuale sosite pe e-mail sau telefonic se face prin trimiterea unui Formular de rezervare Hotel Casa de la Rosa. Clientii au obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in acest formular. Modificarea rezervarii confirmate se va accepta in limita disponibilitatii, la data anuntarii modificarii.

MODALITATE DE PLATA
Este acceptata plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau prin virament. Achitarea cazarii si a costurilor suplimentare se va face cel tarziu la check-out. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa costul cazarii si la check-in. In perioada evenimentelor de anvergura desfasurate in oras, hotelul isi rezerva dreptul de a solicita plata integral in avans.

POLITICA DE ANULARE
Clientul poate sa anuleze gratuit rezervarea cu mai mult de 48 de ore inaintea sosirii. Daca anuleaza cu mai putin de 48 de ore inaintea sosirii, clientului i se va incasa tariful primei nopti de cazare. No-show-ul va fi taxat cu tariful primei nopti de cazare si va anula restul perioadei rezervate.

POLITICA CU PRIVIRE LA COPII SI PATURI SUPLIMENTARE
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca folosesc paturile existente, insa se va achita contravaloarea micului dejun.
Hotelul dispune si de patuturi pentru bebelusi.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este 1.
Patutul trebuie solicitat, iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

ANIMALE DE COMPANIE
Accesul in hotel cu animale de companie este interzis.

PROGRAM RESTAURANT SI BAR
Micul dejun se serveste in cursul saptamanii intre 07:00 si 10:00, iar in week-end de la 08:00 la 10:00, exclusiv pentru clientii hotelului, in restaurantul hotelului aflat la parter. Restaurantul si barul este deschis zilnic intre orele 12:00-22:00.
Sunt interzise introducerea și consumul de alimente și băuturi provenite din afara locației,atât în restaurant cât și pe terasa Hotelului Casa de la Rosa.

FUMATUL
In cadrul hotelului fumatul este interzis. Nerespectarea interdictiei atrage dupa sine sanctionarea cu 500 lei/zi a consumatorului.Vă informăm că în fiecare cameră există senzori de fum care detectează fumul de țigară și declanșează alarma de detecție.

PARCARE
Parcarea autovehiculelor clientilor este posibila in parcarea spatioasa a hotelului. Nu rezervam locurile de parcare si nici nu percepem taxa pentru oaspetii hotelului nostru.

INTERNET
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Check-in:14:00
Check-out:12:00

DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII:
Hotel Casa de la Rosa are dreptul de a selecta clienții.
Oaspeții noștri au obligația de a se conforma normelor hoteliere.Aceștia trebuie să respecte liniștea în hotel, restaurant, terasă, parcare și normele de conviețuire socială și morală.
De asemenea clientul trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe timpul cazării.Contravaloarea eventualelor degradări sau distrugeri ale bunurilor aparținând Hotelului Casa de la Rosa va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.
Hotel Casa de la Rosa își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților aflați în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți oaspeți.

CLAUZE FINALE:
Considerăm că fiecare oaspete, în momentul accesării oricărui serviciu oferit de către Hotel Casa de la Rosa, a luat la cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat în mod tacit.
Termenii și condițiile menționate mai sus pot fi oricând modificate de către Hotel Casa de la Rosa, fără a fi necesară o notificare în prealabil.
Toate aceste norme au fost implementate pentru a putea oferi oaspeților noștri un sejur cât mai placut pe toată durata vizitei în locația noastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!