Despre Noi – Casa De la Rosa

Despre Noi

Hotel CASA DE LA ROSA***

Dragi oaspeți,

Casa de la Rosa este hotelul de care este imposibil să nu te îndrăgostești…încă de la prima vedere.

Hotel Casa De La Rosa a apărut din dorința de a oferi o alternativă completă și complexă a conceptului de cazare în care oaspetele să se simtă confortabil și să se poată bucura de un sejur relaxant, indiferent dacă este într-o călătorie de afaceri sau într-un city break pentru descoperirea Timișoarei.

Hotelul este poziționat într-o zonă rezidențială liniștită și îmbină perfect elementele premium cu design-ul interior plăcut, cald și primitor. Aceste elemente se regăsesc atât în spațiile comune, cât și în camere, astfel încât, oaspeții noștri să aibă o experiență memorabilă unitară pe toată durata vizitei. Mai mult, prin elementele de confort și de design deosebite pe care le-am adoptat, precum și prin spațiile verzi special amenajate, ne dorim să oferim un plus de culoare vizitei oaspeților noștri în Timișoara.

Toate activitățile din cadrul hotelului Casa De La Rosa sunt susținute de o echipă dedicată, oameni amabili, prietenoși, cu zâmbetul pe buze, care pun suflet zi de zi în tot ceea ce fac, implicați activ în satisfacerea nevoilor oaspeților noștri, aducând astfel un plus de valoare serviciilor oferite.

Profesionalismul echipei este rezultatul anilor de experiență în domeniu pe care fiecare membru îi are în portofoliul personal. Datorită acestei experiențe putem să acționăm proactiv, să facem față provocărilor și evenimentelor neașteptate care pot apărea și, nu în ultimul rând, avem o capacitate anticipativă dezvoltată care ne permite să fim întotdeauna cu un pas înaintea nevoilor oaspeților noștri.

” De-a lungul anilor, Casa de la Rosa a devenit pentru mine o extensie a propriei locuințe, a propriei familii.Astfel, colegii mi-au devenit a doua familie, iar majoritatea oaspeților s-a transformat în prieteni.

Atunci când faci ceea ce îți place nu simți că muncești, iar preocuparea noastră constantă este să oferim oaspeților noștri experiențe customizate, astfel încât serviciile noastre să nu reprezinte doar o nevoie, ci să se transforme într-un stil de viață.”

Laurentiu Onea,

Manager Hotel Casa de la Rosa

FACILITATI HOTEL

RESTAURANT
BAR
TERASA
PARCARE
SALI CONFERINTE
RECEPTIE
WI-FI GRATUIT
INCHIRIERE BICICLETE
SERVICII DE SPALATORIE
TRANSPORT AEROPORT
CAMERA DE BAGAJE