Restaurant – Casa De la Rosa

Restaurant

Restaurant Elia Maison

Oaspeții noștri sunt invitați să se delecteze cu preparate speciale din bucătăria tradițională și nu numai, gătite cu iscusință de bucătarii nostri. În plus, ambianța îl recomandă ca fiind un loc perfect pentru o întâlnire de afaceri formală sau informală, sau una între prieteni și, de ce nu, locul ideal pentru o cină romantică în cuplu.

Restaurantul este concentrat pe crearea unor experiențe culinare speciale care completează vizita oaspeților noștri.In functie de anotimp, puteti lua masa si pe terasa exterioara a restaurantului.

Pachetele pentru evenimente sunt personalizate astfel încât experiența oferită în restaurantul nostru să fie unică și specifică dorințelor și preferințelor oaspeților noștri. De aceea, pentru orice tip de eveniment pe care îl aveți în vedere, vă invităm la o discuție pentru a afla nevoile dumneavoastra și pentru a construi pachetul personalizat de servicii.

Ne dorim să fim locul în care oaspeții noștri trăiesc momente memorabile, își construiesc amintiri. De aceea propunem servicii dedicate organizării de petreceri personale, nunți sau botezuri. Restaurantul nostru poate fi adaptat cu ușurință cerințelor unui astfel de eveniment. În același timp, avem și o terasa cochetă care poate deveni un loc plăcut pentru organizarea unei petreceri speciale.